Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

Μηχανη Παραγωγης Ψευδαίσθησης και Ρέγγας

Αν δεν ημουν ενας απλός ταπεινός πληροφορικός ή ενας ονειροπόλος φιλόδοξος bloggrαφος ή ακόμα ενας εξωγήινος που μόλις του χάλασε η δεξιά τουρμπίνα του διαστημόπλοιου λογω συνεχόμενων πλαγιομετωπικων συγκρουσεων με UFO που κυκλοφορουν στην Ελλάδα,θα ηθελα να είμουν ενα nerd με μεγάλα αυτιά και τετραπαχους φακους γυαλιων,ο οποιος θα ειχε κατασκευασει μια απο τις μεγαλυτερες εφευρέσεις ολων των εποχων,την μηχανή παραγωγης ψευδαίσθησης.
Προκειται για μια μηχανή με πληθώρα επιλογων σε προγράμματα που προσαρμοζονται αναλογα με τις ανάγκες του καθενος.
Φανταζομαι την χαρα και την ευτυχια που θα έδινε σε μερικούς ,μονο και μονο στην ιδέα οτι θα τους δημιουργηθει η ψευδαίσθηση οτι έχουν εγκέφαλο μέσα στο κράνιο τους.
Ειναι μεγάλο πράγμα να νιωθει κάποιος εξυπνος,ακομα και οταν δεν είναι.Γιαυτους υπαρχει το προγραμμα "my iq is over 325"

src:greektube
Αλλοι ίσως επιλέξουν διαφορετικο πρόγραμμα oπως το "Ι am the fucking only one on the planet",


το οποίο δίνει μια αίσθηση ξεγνοιασιάς και αρμονίας.
Δυστυχως οπως όλες οι μηχανές εχουν ελλατώματα,ετσι και αυτή ύστερα απο μέγαλες κατάχρησεις ψευδαισθησεων αρχιζει να εξεσφεντονιζει με ταχύτατους ρυθμούς ρέγγες που κλαίνε για τις μαλακιες σας.END!!

Υ.Γ Για τα υπολοιπα προγραμματα διαβάστε το manual,μλκες.Βαριέμαι να γράφω.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε σε πρόλαβαν. Η θαυμαστή μηχανή σου υπάρχει και μάλιστα σε πολλά μεγέθη σχέδια και χρώματα. Λέγεται ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει άλλη μια μηχανή εκτος απο τη τηλεόραση ακόμα πιο ισχυρή , τα όνειρα.Αμα μάθεις να τα ελέγχεις και να αποκτήσεις συνείδηση μέσα σ'αυτα έχεις αυτό ακριβώς που θες να δημιουργήσεις.Σε προλάβανε :ρ

Ανώνυμος είπε...

εγώ πάλι θα δηλώσω...
ποιος θα μου κάνει δώρο τη ψευδαίσθηση που πιάνει τα 340 km/h?